Asmo: No exit

Asmo: No exit

By Asmo Saloranta, Martta Tervonen & Sami Mikkola

  • Release Date : 2018-05-31
  • Genre : Small Business & Entrepreneurship
  • FIle Size : 2.17 MB
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Asmo: No exit Vuoden 2018 rehellisin bisneskirja paljastaa alastoman totuuden startup-maailman kulissien takaa ja murtaa konkurssiin liittyvää tabukulttuuria raikkaalla otteella. Startup-kupla on pullollaan pöhinää, suuria puheita ja uskomattomia tarinoita menestyksestä. Totuus kuitenkin on, että yhdeksän kymmenestä startupista epäonnistuu. Usealle unelmaansa seuranneelle ainoa ulospääsytie on konkurssi.

Glitterillä peitellyn startup-kuplan pinnan alla taistellaan elämästä ja kuolemasta. Yrittäjyys on matka, joka koettelee ihmisen kykyä selviytyä ja liikkua eteenpäin kaatuessaankin. No Exit on startup-yrittäjä Asmo Salorannan avoin kertomus idean synnystä kuolemanlaaksoon ja miljoonasijoituksesta konkurssiin.

Kirjassa hypätään suomalaisen startup-kuplan sisäpiiriin, juodaan samppanjaa design-sankari Eero Aarnion kotona, pitchataan sijoittajalle Slushin wc:ssä viereiseltä pisoaarilta ja päädytään brittilehti Guardianin sivuille kuolemattomalla lainauksella:

“I am not going to lick investors’ arse in an icehole.” -Asmo Saloranta,

Reviews

  • Rehellinen ja inspiroiva

    5
    By Luova
    Upeasti kirjoitettu, rehellinen ja aito, kurkistus startup-maailman kulissien taakse. Ihailtavaa rohkeutta puhua julkisesti konkurssista ja epäonnistumisesta!

keyboard_arrow_up