Markkinat ja demokratia

Markkinat ja demokratia

By Björn Wahlroos

 • Release Date : 2012-04-20
 • Genre : Business & Personal Finance
 • FIle Size : 3.23 MB
Score: 3.0
3.0
From 30 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Markkinat ja demokratia Pidämme demokratiaa itsestäänselvyytenä. Mutta onko se sitä? Miksi Kiina näyttää menestyvän ilman demokratiaa? Miksi EU:ssa puhutaan demokratiavajeesta? Ja miksi yritysten valta näyttää lännessä alati kasvavan kansanvallan kustannuksella? Oliko Churchill väärässä; onko sittenkin olemassa demokratiaa parempi hallintajärjestelmä?

Björn Wahlroos käsittelee inspiroivasti eurooppalaisen, amerikkalaisen ja aasialaisen hallitsemisen historiaa ja nykytilaa. Hän osoittaa, että yhteiskunnallinen ja taloudellinen menestys vaatii muutakin kuin demokratiaa. Se edellyttää myös toimivia markkinoita ja tehokkaita hierarkioita. Globaali kilpailu 21. vuosisadalla on ytimeltään näiden kolmen hallintotavan välistä mittelöä. Voittajaksi suoriutuu se, joka ne parhaiten yhdistää.

”Kiinnostavaa keskustelua kirja varmasti ruokkii. Perusajatus kun on tunteita nostattava.” – Taloussanomat, markkinat ja demokratia, markkinat ja demokratia arvostelu, markkinat ja demokratia loppu enemmistön tyrannialle, markkinat ja demokratia björn wahlroos, wahlroos markkinat ja demokratia, björn wahlroos markkinat ja demokratia arvostelu

Reviews

 • Liian kallis

  2
  By Jbuhu
  Miksi hinta on lähes sama kuin paperiversiossa?
 • Hinta, se hinta.

  4
  By Kaenad
  En ota kantaa itse kirjan sisältöön vaan surkeaan hinnoittelupolitiikkaan. Kirjan sähköinen versio pitäisi olla noin 60% fyysisen kirjan hinnasta. Nyt liikutaan siinä 80-90% alueella. Viisaan miehen sääntö "markkinat päättävät hinnan" ei taida päteä 28,99 euron hintalapun kohdalla. Logistiset kustannukset ovat pois, painamiskustannukset ovat pois, materiaalikustannukset ovat pois - lieneekö kustantajan tavoite vaalia jonkinlaista "eliitin" kirjan statusta? Ikävä ratkaisu, tämänkaltaisten keskustelua herättävien kirjojen tulisi olla ostovoimaltaan heikommankin väestön saatavissa.
 • Kallis

  1
  By Lukutoukka
  Hinnassa on puolet liikaa.
 • Hinta?

  1
  By Erakko
  Turhan kallis!

keyboard_arrow_up