Työkirja

Työkirja

By Saku Tuominen & Pekka Pohjakallio

  • Release Date : 2012-06-10
  • Genre : Business & Personal Finance
  • FIle Size : 2.32 MB
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Työkirja Iltatöiksi menee. Taas. Miksi en koskaan opi?

Työ on keskeinen osa elämäämme. Se, miten töissä voimme, on jaksamisen kannalta ensiarvoisen tärkeää. Silti vakava työuupumus lisääntyy jatkuvasti ja väsymme työstä, jonka pitäisi tuottaa päivittäistä iloa ja tyydytystä.

Työpäivät lentävät usein ohi niin, että vasta illalla huomaamme tärkeiden tehtävien jääneen taas tekemättä. Mutta kun reagoimme turhankin tunnollisesti työympäristömme tyypillisimpiin ärsykkeisiin– sähköpostiin, tekstiviesteihin ja puheluihin – olemme tekemisissä todellisten aikarosvojen kanssa.

Hauskan havainnollinen Työkirja sisältää kymmeniä ohjeita, kuinka saada enemmän aikaan, mutta väsyä vähemmän. Työkirja on jokaisen toimistotyöläisen asialla: se on käytännönläheinen käsikirja järkevämpään, iloisempaan tekemiseen.

Saku Tuominen toimii ideatoimisto Idealist Groupin luovana johtajana. Pekka Pohjakallio vetää toimistotyön innovointiin tähtäävää 925 – Redesigning The Work Week -hanketta., työkirja, työkirja lapsen pelkojen kohtaamiseen, työkirja ammattilaisen paluu, työkirja englanniksi, työkirja tulevaisuuteen, työkirjallisuus vähennys, työkirja tuominen, työkirjan suojaaminen excel, työkirja tuominen pohjakallio, työkirja jw

keyboard_arrow_up